Харківські депутати внесли зміни до обласного бюджету (ФОТО)

25.09.2014 09:24 Влада
Фото Віктора Кочетова Фото Віктора Кочетова
Сьогодні на сесії Харківської обласної ради депутати прийняли за основу внесення змін до обласного бюджету. За проголосував 81 депутат.

Зокрема, перерозподілили виділені із держбюджету кошти місцевим бюджетам на погашення заборгованості з різниці в тарифах на теплову енергію, послуги з централізованого водопостачання та водовідведення для населення. Зокрема, збільшився обсяг субвенції і видатки обласного бюджету по Департаменту житлово-комунального господарства та розвитку інфраструктури на суму 987 млн 498,5 тис. грн.

Також, як розповів директор Департаменту фінансів ХОДА Сергій Овсянніков, збільшився обсяг субвенції з державного бюджету на проведення позачергових виборів депутатів місцевих рад та сільських, селищних, міських голів на загальну суму 128,7 тис. грн, в т.ч. по районним бюджетам області, а саме: Вовчанському – 64,8 тис. грн., Золочівському – 32,1 тис. грн. та Куп’янському – 31,8 тис. грн.



Також області передбачається субвенція на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій в сумі 31 млн 796 тис. грн. Кошти субвенції спрямовуються на здійснення заходів з енергозбереження щодо заміщення споживання природного газу у сфері теплопостачання.

В рамках Програми економічного і соціального розвитку області виділили кошти на виконання заходів по допризовній підготовці, військово-патріотичному вихованню молоді та призову громадян України на строкову військову службу в Харківській області у вигляді субвенції державному бюджету (Харківському обласному військовому комісаріату) — 2 млн 445,74 тис. грн.



Збільшуються видатки спеціального фонду обласного бюджету по Департаменту житлово-комунального господарства та розвитку інфраструктури на проведення робіт, пов’язаних з будівництвом, реконструкцією, ремонтом та утриманням автомобільних доріг у сумі понад 8 млн грн.

Також передбачена субвенція місцевим бюджетам області на фінансування об’єктів будівництва, реконструкції, капітального ремонту вулично-дорожньої мережі в частині облаштування технічними засобами регулювання дорожнього руху в сумі 4 млн 70 тис. грн.

Виділяються кошти на фінансування робіт по капітальному ремонту та відкриттю Бердянського НВК Зачепилівського району в сумі 500 тис. грн.

Виділяються кошти Департаменту науки і освіти на придбання енергозберігаючих вікон та оплату послуг з їх встановлення по обласних навчальних закладах в сумі 1млн 668,48 тис. грн тощо.

Інна Пирлик

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта