Міністр оборони Степан Полторак пройшов тест на детекторі брехні

18.11.2014 15:28 Влада
Міністр оборони Степан Полторак і 9 з 12 волонтерів, які залучені до роботи в оборонному відомстві, пройшли тест на детекторі брехні.

Про це повідомляє прес-служба президента України за підсумками зустрічі Петра Порошенка з Радою волонтерів при Міністерстві оборони - лідерами волонтерських організацій, що займаються забезпеченням українських військ.

На думку президента, відкритість, яку привнесли волонтери в роботу Міністерства оборони, показала недоліки в системі забезпечення військ, але вона і значно підвищила ефективність витрачання державних коштів.

Порошенко заявив про необхідність боротися з корупцією в Міністерстві оборони і зазначив, що всі, залучені до процесу прийняття рішень, повинні пройти тести на детекторі брехні, як це зробили міністр оборони Степан Полторак та волонтери, які працюватимуть в міністерстві. На нараді було повідомлено, що генерал-полковник Степан Полторак і 9 з 12 волонтерів вдало пройшли тест на поліграфі.

Волонтери будуть залучені до речового, харчового і медичного забезпечення в системі Міністерства оборони. По два представники від волонтерських організацій працюватимуть в кожному з департаментів МО України, які відповідають за постачання Збройним силам України.
Порошенко запропонував створити ради волонтерів в інших силових відомствах, таких, як МВС, Прикордонна служба, СБУ.

Автор: Менеджер сайта