Новий начальник податкової Харкова оголосив про набір співробітників. Головні умови

04.02.2015 11:39 Влада
www.sq.com.ua www.sq.com.ua
Державна фіскальна служба у Харківській області оголосить про набір співробітників. Двері відкриті для професіоналів та патріотів.

Про це повідомив в. о. начальника ГУ ДФС в Харківській області Михайло Гагаркін, який вступив на посаду близько десяти днів тому.

Список вакансій буде опублікований на сайті облуправління відомства. Подати своє резюме і взяти участь у конкурсі на посаду держслужбовця може будь-хто. Кандидати повинні відповідати вимогам трьох «п» - порядність, патріотизм і професіоналізм, а також пройти офіційну та громадську процедури люстрації.

Сам глава облуправління ДФС раніше вже пройшов цю процедуру - у травні минулого року члени обласної люстраційної палати, в яку входять дванадцять бізнес-асоціацій регіону, провели відкритий конкурс, за результатами якого з чотирьох кандидатів обрали його претендентом на пост начальника облуправління тоді ще Міндоходів.

Крім того, за його словами, нові співробітники ДФС повинні бути готові при невеликій зарплаті держслужбовця працювати по 18 - 20 годин на день. Саме стільки часу Михайло Гагаркін зараз проводить на службі, а допомагає йому команда радників.

«Мої радники ще не вступили на посаду. Вони не з Харкова, щоб виключити можливі корупційні моменти. Це не бізнесмени, в основному, юристи та адвокати. Один, наприклад, займався податковим правом. Також прийшли податківці, які були в системі раніше, але вони патріоти. Працювали в інших регіонах. Один є юрист із Харкова, але можу запевнити, що він пройде люстраційну процедуру у городян», - упевнений Михайло Гагаркін.

Він додав, що на даний момент у штаті облуправління ДФС близько 3,5 тисячі чоловік.

Автор: Администратор сайта