Новий заступник Райніна відповідатиме за децентралізацію і реформи

13.08.2015 13:25 Влада
Фото: sq.com.ua Фото: sq.com.ua
Офіційний документ про розподіл обов'язків між заступниками губернатор Харківщини Ігор Райнін має підписати у найближчі дні.

З сьогоднішнього дня до обов'язків заступника голови ХОДА приступив Михайло Черняк. "СК" встиг поспілкуватися з новопризначеним віце-губернатором. Як розповів Михайло Черняк, він стане п'ятим заступником. Всі попередні заступники, а саме  Юлія Світлична, Євгеній Шахненко, Марк Баккер та В'ячеслав Аббакумов, також продовжать роботу. За який напрямок відповідатиме Михайло Черняк, наразі достеменно невідомо.

- У Ігоря Райніна, звісно, є плани на мій рахунок, однак давайте почекаємо підписання документа про розподіл обов'язків між заступниками. Я думаю, цей документ буде готовий вже найближчими днями, - прокоментував "СК" Михайло Черняк. - Єдине, що можна сказати, я продовжу займатися справами Департаменту масових комунікацій, який очолював (з лютого 2015 року. - Ред.), а також просуватиму тему децентралізації і реформ.

За словами Михайла Черняка, на посаді директора Департаменту масових комунікацій його, скоріше за все, замінить перший заступник директора Департаменту масових комуникацій Вікторія Анапольська. Наразі вона проходить стажування.

Ірина Гудзь

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта