Остання партія уламків «Боїнг-777» рейсу МН17 виїхала з Харкова (ФОТО)

08.12.2014 09:38 Влада
фото прес-служби ХОДА фото прес-служби ХОДА
Сьогодні з Харкова в Нідерланди відправили останні автомобілі з уламками літака «Боїнг-777» рейсу МН17

Чотири вантажівки в супроводі ДАІ вранці виїхали з території станції "Харків-Ліски".

Як розповів голова Харківської облдержадміністрації Ігор Балута, колона автомобілів з уламками «Боїнга» спочатку проїде на пункт пропуску «Пісочин», після чого, за сприятливих погодних умов, колона попрямує до Києва.


Всього, за словами губернатора, з Харкова до Нідерландів протягом тижня були відправлені 16 автомобілів з уламками літака. Обсяг вантажу склав майже 650 куб. м.

Читайте також: УЛАМКИ БОЇНГА-777 ПЕРЕДУМАЛИ ВЕЗТИ З ХАРКОВА ЗАЛІЗНИЦЕЮ. КОМЕНТАР БАЛУТИ
                     ПОШУК ТІЛ ЗАГИБЛИХ ПАСАЖИРІВ БОЇНГА-777 ПРИЗУПИНЕНО (ФОТО)
                    МАШИНА ІЗ РЕЧАМИ ЗАГИБЛИХ У БОЇНГУ ПАСАЖИРІВ ПРИБУЛА У ХАРКІВ

"Сьогодні ми закінчуємо роботу цього року. З нашого боку в даній роботі брали участь близько 600 осіб. Це була максимальна кількість. Зараз були задіяні 50 наших співробітників та 15 працівників внутрішніх справ, які зайняті в охороні об'єкта", - повідомив Ігор Балута.


«Ми прийняли рішення відправлятися сьогодні, хоча на дорогах ожеледиця. Колона рухається не так швидко як могла б, оскільки через міркування безпеки водії не поспішають. По всьому шляху проходження колони її супроводжує дорожня поліція», - зазначила представник ради безпеки Королівства Нідерландів Аннеке Бовенс.

Очікується, що протягом цього тижня в Нідерланди прибуде перший відправлений конвой. Його зустрічатимуть родичі жертв авіакатастрофи.

Джерело: сайт ХОДА
Автор: Администратор сайта