Петро Порошенко може представити нового голову ХОДА

11.10.2016 13:30 Влада
Фото: 2day.kh.ua Фото: 2day.kh.ua
Згідно з інформацією, Петро Порошенко представить активу області нового голову обладміністрації під час своєї робочої поїздки в Харківську область.

Президент України Петро Порошенко в суботу, 15 жовтня, може представити нового голову Харківської обласної державної адміністрації Юлію Світличну, передає агентство "Інтерфакс-Україна", посилаючись на власне джерело в органах влади.

Як повідомлялося, в.о. голови Харківської обласної державної адміністрації Юлія Світлична набрала найбільшу кількість балів за підсумками конкурсу на заміщення вакантної посади голови ОДА, який проходив 4 жовтня в Національному агентстві з питань державної служби в Києві. За підсумками всіх трьох етапів конкурсу - тестів, рішення ситуативних завдань і співбесіди - Юлія Світлична набрала найвищий бал.

Протягом тижня до тепла підключать всю Харківщину 

Попередній глава Харківської облдержадміністрації Ігор Райнін 29 серпня був призначений главою адміністрації президента. Указом президента України Петра Порошенка від 29 серпня Юлія Світлична була призначена в.о. голови Харківської ОДА.

Микола Мельник

Автор: Администратор сайта