Ще один заступник голови Харківської обласної ради пішов у відставку

25.11.2021 12:49 Влада
25 листопада Альберт Кононенко склав повноваження заступника голови Харківської обласної ради.

25 листопада під час пленарного засідання депутати Харківської облради проголосували за дострокове припинення повноважень заступника голови облради Альберта Кононенка. За словами очільниці Харківської облради Тетяни Єгорової-Луценко, відповідний проєкт був розглянутий і погоджений зранку 25 листопада на засіданні постійної комісії з питань антикорупційної та регуляторної політики, законності, боротьби зі злочинністю, регламенту та місцевого самоврядування.

– До мене, як до голови обласної ради, надійшло звернення від депутатів обласної ради в кількості 61 особа стосовно дострокового припинення повноважень першого заступника голови обласної ради Альберта Кононенка та його звільнення. Відповідний проєкт рішення сьогодні розглянутий і погоджений на засіданні профільної комісії, – повідомила Тетяна Єгорова-Луценко.

Водночас сам Альберт Кононенко зазначив, що для нього це неочікувано. 

– Для мене це несподівано, я не розумію чому, але це право депутатів, – сказав з трибуни Альберт Кононенко.

Також під час сесії депутати відправили у відставку й Андрія Малиша. Нагадаємо, вчора, 24 листопада, він написав заяву на звільнення з посади заступника голови Харківської обласної ради.

Разом з цим, депутати підтримали кандидатуру Богдана Мальованого від ОПЗЖ на посаду заступника голови облради.

Автор: Андрій Соха