Сергій Чернов та Людмила Немикіна отримали звання почесних громадян Харківської області

25.11.2021 11:10 Влада
Фото: oblrada.kharkov.ua Фото: oblrada.kharkov.ua

Пленарне засідання VIII сесії Харківської обласної ради розпочалося з нагородження почесних громадян.

Під час пленарного засідання VIII сесії Харківської обласної ради VIII скликання відбулося нагородження. Звання почесного громадянина Харківської області у різних сферах отримали п\'ятеро людей.

За вагомий внесок у розвиток регіону у сферах науки, освіти та інших сферах суспільно-громадського життя отримали звання почесних громадян Харківщини голова вченої ради Національного Університету ім. Каразіна Віль Бакіров та депутатка Харківської обласної ради чотирьох скликань, голова постійної комісії облради з питань бюджету Людмила Немикіна.

Читайте також: Яка коронакризова ситуація склалася в Харківській області. Коментар Сергія Чернова

Також отримали звання почесних громадян Микола Панов - завідувач кафедри кримінального права №2 Національного Університету Ярослава Мудрого та Анатолій Хіневич - голова Харківської обласної організації Ветеранів України.

Відтепер почесним громадянином Харківської області став і Сергій Чернов - доктору наук з державного управління, професор, депутат Харківської обласної ради чотирьох скликань та голова облради трьох скликань.

- Хочу подякувати за підтримку, довіру та високе звання. Ми проводжуємо далі працювати на розвиток Харківщини та працювати на стабільність, мир та покращення регіону, - подякував за нагородження Сергій Чернов.

Автор: Микита Гузенко