Сергій Чернов про пікет мисливців: Хочуть постріляти - у нас є, де

04.12.2014 14:43 Влада
Голова Харківської обласної ради Сергій Чернов прокоментував дії учасників пікету мисливців та рибалок, який відбувся сьогодні на площі Свободи у Харкові.

За словами Сергія Чернова, йому відомо про пікет та питання, які на ньому піднімалися. Це не нові проблеми та вимоги.

- Хочу відповісти можливо дуже зухвало, але об'єктивно і точно: ті люди, які дійсно хочуть вирішити питання, а саме територіальні орназації та управління, об'єднують свої зусилля і готують документи. У них немає проблем. Депутати також не мають проблем із прийняттям таких рішень на сесії. Але є категорія людей, які знахабніли, під час заборони на полювання ходять зі зброєю в руках. Ці люди вимагають від депутатів прийняти незаконні рішення. Вони прийшли до обласної ради, взявши зброю в руки, у той час коли неподалік від Харкова триває АТО. Така поведінка може призвести до непередбачуваних ситуацій, напруження, - сказав голова облради.

Читайте також: Пікет мисливців на площі Свободи у Харкові. Облрада коментує звинувачення мітингарів (ФОТО)

Він зауважив, що не піде на прийняття незаконних рішень. На думку Сергія Чернова, люди, що провокують на конфлікт, лише показують цим, що не можуть підготувати документи.

- Хочу звернутися до мітингуючих: вони мають розуміти свою відповідальність. Я не прийматиму рішення з позиції сили. Хочуть постріляти - у нас є, де стріляти.

Юлія Шматченко

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта