Три депутати облради боронять Україну на фронті

05.01.2024 11:50 Влада
Фото Харківської обласної ради Фото Харківської обласної ради

Харківська обласна рада продовжує підтримувати наших захисників. У святкові дні військові отримали відзнаки облради, а також їм передали медикаменти, свічки, грілки та солодощі. 

Голова обласної ради Тетяна Єгорова-Луценко разом з депутаткою обласної ради Ольгою Лехан, чоловік якої теж служить, вручили військовим Знаки пошани Харківської обласної ради «За заслуги перед Харківщиною».

– Серед тих, хто захищає регіон і країну, три депутати обласної ради. З величезним задоволенням зустрілась зі своїм колегою Анатолієм Козловським, який зараз проходить службу в лавах ЗСУ. Щодо найближчих планів: домовилися про те, що будемо шукати можливість допомогти військовим, які цього потребують, з житлом, а також створювати центр з розмінування, – розповіла Тетяна Єгорова-Луценко.

А колектив виконавчого апарату Харківської обласної ради передав військовим необхідні елементи обмундирування, медикаменти та засоби гігієни. Заступник керуючого справами апарату обласної ради Максим Колінько зустрівся з військовими 3-го штурмового батальйону 92-ї окремої штурмової бригади ім. кошового отамана Івана Сірка.

– Це вже стає доброю традицією збирати колективом кошти для наших захисників. Ми радимося з військовими, що їм зараз потрібно, зважаючи на температурні показники. Попередній раз необхідні речі передавали на День Збройних сил України, 6 грудня. Цього разу вирішили привітати з Новим роком, – сказав Максим Колінько. 
Військовим передали устілки для взуття з підігрівом, грілки, водонепроникні рукавиці, свічки, лікарські засоби та засоби гігієни, солодощі. 

Нагадаємо, що на Харківщині прийняли Програму підтримки захисників і захисниць.

Також на сесії облради 23 грудня затвердили бюджет Харківщини.

Раніше ми писали про бійця Харківської ТрО, який спочатку не планував іти у військо.

Автор: Марія Іващенко