У Харківській області запрацював чат-бот звернень до начальника ОВА

06.12.2023 12:52 Влада
Фото ілюстративне Фото ілюстративне

На Харківщині запрацював чат-бот для Телеграму «Написати Олегу Синєгубову», через який можна надіслати звернення або повідомити про корупцію та інші проблемні питання.

Про це повідомляє медіа «Слобідський край».

У Харківській області почав працювати Телеграм-бот «Написати Олегу Синєгубову». У ньому мешканці регіону можуть надіслати свої звернення, повідомити про факти корупції, неефективну діяльність органів влади або озвучити проблемні питання.

Отримані звернення будуть опрацьовані та передані до профільного департаменту чи управління ХОВА.

– Проєкт дозволить оперативно реагувати на проблеми та максимально швидко вживати необхідних заходів. Усі звернення, які будуть надходити в цей чат-бот, ми будемо ретельно опрацьовувати, перевіряти та доповідати про вирішення питань, – зазначив начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов.

Також він додав, що повідомлення про корупцію будуть розглядатися під час засідань робочої групи «Прозорість і підзвітність». Крім того, за потребою будуть залучати правоохоронців.

Раніше ми писали, що Великобурлуцька громада отримала можливість за умов співфінансування місцевого та обласного бюджетів закупити сучасне медичне обладнання. Також ми повідомляли, що у Роганській громаді тривають роботи з відновлення багатоквартирних будинків

Автор: Костянтин Оксенюк