У Харкові почали оформлювати біометричні паспорти. Поки що тільки на Римарській

14.01.2015 08:54 Влада
Загалом по області має запрацювати 27 пунктів видачі паспортів.

В Харківській області з 12 січня 2015 року починається оформлення паспорта громадянина України для виїзду за кордон з безконтактним електронним носієм та паспорта громадянина України для виїзду за кордон, що не містить безконтактного електронного носія, із застосуванням засобів Єдиного державного демографічного реєстру.

Перший комплекс обладнання для цього встановлений в Головному управлінні ДМС у Харківській області за адресою: м. Харків, вул. Римарська, 24. Прийом громадян буде здійснюватись в каб. № 5 з понеділка по четвер з 8-00 до 20-00.

Найближчим часом оформлення біометричних паспортів розпочнеться також в інших підрозділах ДМС Харкова, а до 15 лютого 2015 року обладнання з робочими станціями для оформлення таких паспортів буде встановлено в усіх підрозділах ДМС у місті Харкові і Харківській області, де здійснювався прийом громадян для оформлення закордонних паспортів за системою ДІС – це Дзержинський, Київський, Комінтернівський, Московський та Червонозаводський районні відділи у місті Харкові, Балаклійський, Дергачівський та Лозівський районні підрозділи у Харківській області.

Усього по області за цей період планується встановити 27 таких робочих станцій, а в перспективі також в інших підрозділах міста Харкова та найбільш населених районах Харківської області.

Оформлення паспортів для виїзду за кордон нового зразка на території України здійснюється тільки підрозділами державної міграційної служби. Жодні інші особи або організації повноважень на це не мають.

Автор: Администратор сайта