У сільському магазині на Харківщині продавали "ліві" цигарки та алкоголь

22.04.2015 12:33 Влада
mosvedi.ru mosvedi.ru
В одному з селищ Харківщини працівники оперативного управління Харківської ОДПІ виявили магазин з вивескою «Продукти», у якому бізнесвумен продавала цигарки та спиртні напої.

Про це повідомляє виконуючий обов’язки начальника оперативного управління ГУ Міндоходів у Харківській області Дмитро Резніченко.

На прохання податкової міліції пред’явити документи, які дозволяють ведення даної діяльності, виявилося, що у продавчині немає ліцензії на право здійснення роздрібної торгівлі підакцизними товарами.

- Лише з даної торгівельної точки оперативники вилучили 1065 пачок цигарок на суму близько 17 тис. грн та 330 літрів алкогольних напоїв на загальну суму близько 25,6 тис. грн, - зазначає Дмитро Резніченко.

Усього за один день податківці вилучили з незаконного обігу підакцизної продукції на загальну суму більше ніж 121, 7 тис. грн.

«Відносно кожного підприємця, який вів незаконну господарську діяльність, складено протокол про адміністративне правопорушення за ч. 1 ст. 164 КУпАП», - зауважує Дмитро Резніченко.

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта