Убивці та дезертири. Прокуратура затримала офіцерів, які знущалися над солдатами

18.11.2014 07:58 Влада
smotri.com smotri.com

Військова прокуратура встановила підозрюваних у вбивстві солдата, що трапилося в одному з таборів на кордоні з Росіїю.

До Єдиного реєстру досудових розслідувань військовою прокуратурою Харківського гарнізону Центрального регіону України 14 листопада внесені відомості про вчинення кримінальних правопорушень, передбачених п. 12 ч. 2 ст. 115 КК України (умисне вбивство, вчинене за попередньою змовою групою осіб) та ч. 2 ст. 408 КК України (дезертирство).

Співробітники органів внутрішніх справ, військової контррозвідки Служби безпеки України та військової служби правопорядку провели пошукові дії та встановили, що офіцер та двоє військовослужбовців, які проходили службу за мобілізацією, перебуваючи в нетверезому стані, після сварки, з хуліганським мотивів пострілами з автомату вбили одного із військовослужбовців, після чого самовільно залишили місце дислокації військового підрозділу.

Наразі вбивці затримані, 16 листопада їм оголошено про підозру у вчиненні вказаних злочинів, максимальна відповідальність за які передбачає позбавлення волі на строк від десяти до п’ятнадцяти років.

Нагадаємо, 36-річного мешканця Донецької області доставили до районного відділу міліції невідомі особи в масках

14 листопада близько 21-00 до Ізюмського РВ зайшли невідомі особи, деякі з них були одягнені в камуфляжну форму, а на обличчях мали балаклави. Вони завели під руки чоловіка, який начебто потребує медичної допомоги. На жаль, чоловік помер.

Автор: Администратор сайта