За вами стежать. Адреси, де у Харкові встановлені вуличні камери спостереження

23.03.2015 12:20 Влада
tb-tula.com tb-tula.com
107 камер зовнішнього спостереження встановили в різних районах Харкова.

Про це 23 березня повідомив заступник директора Департаменту телекомунікацій та зв'язку Роман Сальников.

За його словами, відеокамери вже встановлені біля пам'ятника Т. Шевченку, на пл. Конституції, Привокзальній площі, на території Харківського аеропорту, кількох ринків, автовокзалів, біля кількох великих торгових центрів, кінотеатрів, стадіону «Металіст», Палацу спорту, Харківської міської ради, Харківської облдержадміністрації та інших об'єктів, які вимагають постійного контролю з точки зору безпеки.

Крім того, камери відстежують рух транспорту на вул. Сумській, пр. Леніна, на перетинах вул. Пушкінської та вул. Петровського, пл. Конституції та пр. Московського, вул. Героїв Праці та вул. Академіка Павлова, пр. Гагаріна та пр. Героїв Сталінграда тощо. Також камери контролюють виїзди з міста.

Роман Сальников повідомив, що правоохоронці вже запитували записи з камер відеоспостереження, завдяки яким знайшли винних у випадках хуліганства, нападів на людей, злому автомобілів тощо.

«Ми в приватному порядку спільно з активістами, провайдерами, нашим департаментом дивимося ці камери і при необхідності надаємо відео правоохоронним органам для розгляду. Найближчим часом ми плануємо створити власний центр спостереження, який відслідковуватиме і контролюватиме всі об'єкти. Камери біля Палацу спорту, на жаль, встановили вже після теракту, але тут передбачити неможливо», - зазначив Роман Сальников.

Автор: Администратор сайта