Загарбникам Харківської ОДА виставили рахунок на збитки

04.06.2014 07:09 Влада
http://atn.ua/ http://atn.ua/
Позови на відшкодування матеріального збитку заявлені на підготовчому засіданні Київського райсуду міста Харкова стосовно кримінальної справи про масові безлади, захоплення і підпал Харківської ОДА.

Про це кореспондентові Укрінформу розповів один із держобвинувачів, прокурор прокуратури Харківської області Валерій Бухан.

"Разом із обвинувачувальним актом із приводу масових безладів до суду направлені і цивільні позови про відшкодування матеріального збитку. Це позови Харківської ОДА, Харківської облради, Академії внутрішніх військ, виробницо-експлуатаційного підприємства "Держпром"", - зазначив Бухан.

Читайте також: ДВОХ ЗАТРИМАНИХ У ХОДА МІТИНГУВАЛЬНИКІВ СУД ВІДПРАВИВ ПІД ДОМАШНІЙ АРЕШТ
ВІДПОВІДЬ НА АПЕЛЯЦІЮ МІТИНГУВАЛЬНИКІВ: 16 ЛЮДЕЙ ПІД ДОМАШНІЙ АРЕШТ, РЕШТІ - ВІДМОВЛЕНО
КОЛИ ВІДНОВЛЯТЬ БУДИНОК РАД ТА ЗА ЧИЙ КОШТ
ГІГАНТСЬКУ ГЕОРГІЇВСЬКУ СТРІЧКУ ПРОНЕСЛИ ЧЕРЕЗ ПЛОЩУ СВОБОДИ У ХАРКОВІ (ФОТО)
                      ПЕРШОТРАВНЕВІ ХВИЛЮВАННЯ ПІД РІЗНОКОЛЬОРОВИМИ ПРАПОРАМИ У ХАРКОВІ (ФОТО)
                      

За його словами, загальна сума відшкодування збитку - майже 4 млн грн.
"Основний позов - на 3,7 млн грн. - від Виробничо-експлуатаційного підприємства "Держпром", на балансі якого знаходиться будівля, де розміщені Харківські ОДА і Харківська облрада", - додав Бухан.

Як повідомляло агентство, увечері 6 квітня проросійські активісти захопили будівлю Харківської ОДА. Ранком 8 квітня в результаті антитерористичної операції на місці затримано понад 60 осіб. Їм оголошено про підозру в злочині за статтею "Масові безлади" з санкцією до восьми років позбавлення волі.

Джерело: Укрінформ
Автор: Администратор сайта