Активна фаза АТО: бойовики просять про мирний коридор

01.07.2014 06:10 Суспільство
http://telegraf.com.ua/ http://telegraf.com.ua/
Артилерія та авіація українських силовиків розпочала активні бойові дії. Про це повідомив речник АТО Олексій Дмитрашківський.

"Наразі артилерія та авіація українських силовиків завдає нищівних ударів по основним об'єктам та базам терористів. Дані про місця розташування цих об'єктів та скупчень терористів отримані від бойовиків, котрі перейшли на бік АТО.

Бойовики зрозуміли, що чинити супротив українським силовикам немає сенсу. Бойовики у телефонному режимі та переходячи на сторону ЗСУ надають досовірну інформацію, яка отримує підтвердження, про плани та дислокацію сил терористів.

"Наразі з бойовиками ведуться перемовини. Очікується, що незабаром на бік сил АТО перейде велика група бойовиків. Зараз вони просять створити коридор для того, щоб вони могли роззброїтися та перейти на бік українських силовиків.

Наразі бойовики повідомляють українським силовикам про місця дислокації та скупчення бронетехніки й живої сили терористів у зоні АТО", - сказав О.Дмитрашківський.

Він також додав, що невдовзі буде оприлюднено інформацію про кількість артилерії та авіації, що бере участь в активній фазі АТО.



Джерело: УНН
Автор: Администратор сайта