Голодування під Кабміном. Хлібозавод закривають через земельний дерибан (АУДІО)

12.06.2013 11:12 Економіка
http://www.svidomo.org/ http://www.svidomo.org/
Таку думку висловили у Київському обласному хлібопекарському комплексі (ТМ «Кулиничі») коментуючи причини закриття Хлібокомбінату № 12. У київських "Кулиничах" спростували будь-яку причетність до цієї події.

– Причини цього - це земля у Києві. Ми тут причому - скільки заводів навкруги і нічого не закривається....Скоріш за все це земля у Києві комусь знадобилася. Скільки таких випадків. Завод «Вулкан» закрили тому що там збудували житловий комплекс. Будівництво у Києві процвітає і на місті хлібокомбінату можуть збудувати житлові будинки чи офісні приміщення. Хлібокомбінат №12 - це великий хлібний гігант і ми тут ні при чому, – зазначила адміністратор Світлана (прізвище назвати відмовилася). (АУДІОЗАПИС НИЖЧЕ)

Як відомо, сьогодні четверо жінок, які працюють на Хлібокомбінаті № 12, оголосили голодування під стінами Кабінету міністрів. Окрім жінок на мітингу присутні і інші робітники Хлібокомбінату, які протестують проти закриття їхнього підприємства.

Акцію вони оголосили безстроково, у зв’язку з умисним доведенням Хлібокомбінату № 12 до банкрутства, звільненням 426 працівників. За словами учасників мітингу, з 14 хлібокомбінатів Київщини наразі закрито принаймні 8, ще кілька перебувають під загрозою закриття. Раніше стало відомо, що "Київхліб" закрив потужний "Булочно-кондитерськй комбінат" на Політесі. Співробітники "БКК", хлібного цеху 12-го заводу та декількох інших заводів, що входять в "Київхліб", стверджують, що їхні підприємства закривають на догоду конкурентам з "Кулиничей".

Юрій Борщ

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта