Інспекція взялася за харківських автодорожників. Перші голови вже полетіли

22.03.2013 10:56 Економіка
dumskaya.net dumskaya.net
Через незадовільний стан доріг Державтоінспекція склала 66 адміністративних протоколів і оштрафувала на 20,5 тис. грн харківських автодорожників.

Як повідомляє ГУМВС України у Харківській області, через невиконання вимог ДАІ щодо усунення порушень правил, норм і стандартів, що стосуються забезпечення безпеки дорожнього руху, на посадових осіб відповідних підприємств і організації підрозділами Державтоінспекції складено 46 адміністративних протоколів. Інспекція також наклала 20 адміністративних протоколів та штрафів на суму 20 580 грн за порушення правил, норм і стандартів, щодо забезпечення безпеки дорожнього руху при утриманні автомобільних доріг і вулиць, залізничних переїздів.

Результати перевірки показали, що на автомобільних дорогах загального користування, які проходять територією області, необхідно виконати ямковий ремонт на 268 тис. кв. м проїзної частини, в тому числі на дорогах місцевого значення – 230 тис. кв. м.

Інспекція не дорахувалася 7,5 тис. дорожніх знаків і 5,5 тис. км дорожньої розмітки.

На вулицях населених пунктів області необхідно виконати ямковий ремонт на 210 тис. кв. м проїзної частини: 17 тис. кв. м у Харкові, 96 тис. кв. м - в районних центрах області, 97 тис. кв. м -по іншим населеним пунктам.

Автор: Менеджер сайта