Харківщина не проситеме грошей з Держбюджета на оплату субсидій з ЖКГ

07.11.2012 13:28 Економіка
http://dozor.kharkov.ua http://dozor.kharkov.ua
Доходи Харківського обласного бюджету за рахунок трансфертів з державного бюджету збільшуються на 166 млн 586 тис. грн.

Більша частина коштів буде спрямована на фінансування соціальної сфери регіону та зарплату бюджетникам.  
 
Про це під час засідання постійної комісії обласної ради з питань забезпечення прав людини, свободи слова та інформації повідомила заступник начальника Головного фінансового управління облдержадміністрації Наталія Каплуновська. 

Зокрема на 96 млн 171 тис гривень збільшується субвенція на виплату допомоги сім'ям з дітьми, малозабезпеченим сім'ям, інвалідам дитинства, дітям-інвалідам. А от субвенція на оплату пільг і житлово-комунальних субсидій зменшується на 7 млн 731 тисячу гривень, адже, за словами Наталії Каплуновської, в області достатньо власних коштів.  

– Також додатково збільшується дотація на 53 млн 210 тисяч на виплату заробітної плати працівникам бюджетних установ області. На 20 млн 517 тисяч гривень збільшується субвенція на погашення заборгованості в різниці тарифів на теплоенергію та водопостачання. Субвенція на централізоване водопостачання та водовідведення збільшується на 53 млн 98 тисяч гривень, а субвенція на теплову енергію зменшується на 32 млн 580 тисяч гривень, – зазначила заступник начальника фінуправління.  
 
Ігор Бережний

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта