М. Азаров вирішуватиме проблему з ТЕЦ-5. Цього тижня ТЕЦ не працюватиме

02.08.2012 12:35 Економіка
Питання про відновлення подачі газу на Харківську ТЕЦ-5 і її пуску розглянуть на наступному тижні на засіданні уряду, де планується зібрати губернаторів.

Про це сьогодні повідомив перший заступник Харківського міського голови Олександр Кривцов, повідомляє сайт міськради.

«За письмовою вказівкою НАК «Нафтогаз України» припинено газопостачання ТЕЦ-5, при цьому немає газу, що йде на виробництво електроенергії, і газу, який використовується для вироблення тепла, а влітку - для подачі гарячої води. Тож виробництво на ТЕЦ-5 повністю зупинено. Тепер міська влада разом з керівництвом Харківської області проводить роботу з «Нафтогазом України». Сьогодні голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін розмовляв з керівником НАК «Нафтогаз України» Євгеном Бакуліним, який пояснив, що така ситуація склалася не тільки в Харкові, але і практично у всіх областях. Вона пов'язана з фінансовими проблемами НАК із закупівлі газу. Сподіваємося, що цю проблему все-таки буде вирішено найближчим часом», - зазначив Олександр Кривцов.

Як уточнили в КП «Харківські теплові мережі», гарячої води зараз немає в 65 житлових будинках у Жовтневому районі, 364 будинках у Дзержинському районі, 58 будинках у Ленінському районі, 19 медустановах і 27 дитсадках.

Автор: Администратор сайта