Реєструвати бізнес в Україні почали по-новому. Подробиці

01.07.2013 08:15 Економіка
http://glyadyk.com.ua/ http://glyadyk.com.ua/
З 1 липня реєстраційні справи юридичних осіб і фізосіб-підприємців передаються Укрдержреєстру.

Це центральний орган виконавчої влади, що забезпечує реалізацію держполітики у сфері реєстрації підприємців. Такий порядок передбачено змінами до Закону України "Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців".

"У зв'язку із зазначеними законодавчими змінами уряд вже розпорядився розмістити відповідні підрозділи Укрдержреєстру в приміщеннях, в яких розташовувалися державні реєстратори місцевих державних адміністрацій", - зазначає видання.

За словами глави Укрдержреєстру Дмитра Ворони, в структуру його відомства переходять майже 65% державних реєстраторів, і в більшості випадків реєстрація здійснюватиметься у вже звичних для громадян приміщеннях.

Він також повідомив, що найактивніше новий бізнес відкривають у Києві. У столиці з початку року зареєструвалися 6543 юридичних осіб, і 6520 фізичних осіб-підприємців. А в середньому по Україні реєструється 890 юросіб та 3130 фізосіб-бізнесменів на тиждень.

Повідомляється, що з 1 липня реєстрація бізнесу буде проводитися 581 реєстраційною службою. Штат чиновників складуть 1364 посади держреєстраторів юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців.

Джерело: Подробности
Автор: Администратор сайта