Залучення інвесторів - одне з головних завдань влади - Олександр Фельдман

07.10.2015 07:40 Економіка
Фото із соцмережі Фото із соцмережі
Головне завдання влади в економічній площині - залучення інвесторів, модернізація старих і будівництво нових підприємств, а також підтримка малого та середнього бізнесу.

Про це заявив співголова політичної партії «Наш край», народний депутат Олександр Фельдман.

«Зараз йде економічний спад. Ми постійно перебуваємо в переддефолтному стані, а також в залежності від МВФ. В областях вимирають цілі населені пункти: люди покидають їх не просто в надії на краще життя, а для того щоб вижити! Необхідно шукати шляхи виходу з кризи. Позиція «Нашого краю» однозначна: без кардинальних змін в економіці ніякого прогресу не буде», - говорить Олександр Фельдман.

Народний депутат упевнений, що місцева влада повинна створити максимально сприятливі умови для інвестора, зокрема - ввести для нього податкові пільги на землю і нерухомість. Головним критерієм для отримання таких преференцій, за словами Олександра Фельдмана, має стати створення нових робочих місць з гідною оплатою праці.

Також політик вважає, що не менш важливо відстоювати інтереси області у забезпеченні держзамовленням існуючих промислових підприємства, і шукати нові ринки збуту готової продукції.

Микола Мірошник

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта