В. Каськів розповів, які харківські проекти будуть представлені на роуд-шоу в Європі

07.09.2012 10:12 Суспільство

У світовому роуд-шоу, яке почнеться за два тижні, будуть представлені чотири харківські інвестиційні проекти.

Про це під час брифінгу на Міжніродному економічному форумі завив голова Державного агентства з інвестицій і управління національними проектами України Владислав Каськів. 

За його словами, через два тижні роуд-шоу стартує в Європі з Варшави, цього року також включені Париж, Рим і Лондон.

- Питання регіональне більше орієнтоване на проекти, пов'язані з енергозбереженням, наприклад сміттєпереробкою. Також глобальні ініціативи, пов'язані з енергетикою, вони направлені в першу чергу на ринок Америки.

Владислав Каськів також заявив, що в рамках угоди, яку сьогодні підписали Харківська обласна державна адміністрація і Державне агентство з інвестицій, будуть відпрацьовані чотири Харківські ініціативи, які стосуються ініціатив у технологічній сфері. Серед них Технополіс “П'ятихатки”, IT-парк «Інтелектроніка». Вони будуть презентовані топ-лідерам місцевого ринку, глобального ринку країн, де проводиться роуд-шоу. Це менеджери високого рівня або власники компаній. Це світові фінансові центри.

Також Каськів поінформував, що за результатами минулого роуд-шоу Україна вже працює із 20 іноземними інвесторами.

Нагадаємо, сьогодні почав роботу Міжнародний форум "Інновації. Інвестиції. Харківські ініціативи", де губернатор Михайло Добкін розповів про масштабні проекти у сфері тваринництва, Технополіс “П'ятихатки”, IT-парк “Інтелектроніка”, українсько-російський технопарк “Слобожанщина”, який постійно поповнює портфель розробок.

Тамара Кіч

Джерело: SLK
Автор: Менеджер сайта