Харківських податківців і митників об'єднали та дали нового начальника (ФОТО)

19.06.2013 09:14 Влада
фото Катерини Терещенко фото Катерини Терещенко
Податківці і митники регіону тепер підкорятимуться Головному управлінню Міністерства доходів і зборів в Харківської області. А начальником нового органу призначено Андрія Роздайбіду.

Міністерство доходів і зборів України було створене в кінці грудня 2012 року — одночасно з новим Кабінетом Міністрів. Нова установа замінює Харківську обласну митницю та обласну Державну податкову службу і регіональне управління Департаменту контролю за виробництвом і зворотом спирту, алкогольних напоїв і тютюнових виробів ДНС.

- Завдання, поставлене Президентом України перед Міністерством доходів і зборів України та його територіальними органами, – забезпечення рівної конкуренції, помірного оподаткування, якісного сервісу в адмініструванні податкових та митних платежів. Ми повинні працювати над наповненням податкової частини бюджету, створюючи умови для розвитку підприємництва та міжнародної торгівлі. Переконаний, новопризначене керівництво Харківського регіону консолідуватиме усі зусилля на виконанні цих відповідальних завдань та впевнено їх реалізує, - зазначив в в ході урочистої наради заступник Міністра доходів і зборів України Віктор Левицький.

Катерина Терещенко

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта