Сорок автобусів від Д. Табачника отримали сільські школи Харківщини (ФОТО)

21.08.2012 10:34 Суспільство

Міністр освіти і науки України Дмитро Табачник вручив водіям Харківської області ключі і сертифікати на 40 автобусів для сільських шкіл.

На урочистій церемонії передачі автобусів були присутні губернатор Харківської області Михайло Добкін, голова Харківської обласної ради Сергій Чернов, начальник управління освіти і науки ХОДА Роман Шаповалов, а також працівники районних управлінь освіти.

ФОТО ПОДІЇ ДИВІТЬСЯ ТУТ

- В 2012 році державний бюджет профінансував 1 тисячу шкільних автобусів для українських сільських шкіл, - зазначив Дмитро Табачник.

Він зазначив, що новий автопарк сільські школи отримують в рамках державної цільової соціальної програми «Рівний доступ до якісної освіти», яка знаходиться під особистим контролем Президента.

- Послідовно виконуючи програму президента, ми в наступному році повністю ліквідуємо дефіцит сільських шкіл в автобусах. Починаючи з наступного року ми почнемо змінювати ті автобуси, які поступили в перші роки на роботу і сьогодні за зношеністю потребують заміни, - запевнив Михайло Добкін.

Тамара Кіч

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта