Добкін і актриса Лариса Удовиченко стали кумами (ФОТО)

03.07.2013 07:37 Культура
Фото "Бульвару Гордона" Фото "Бульвару Гордона"

Добкін став хрешеним шоумена, продюсера і переможеця телепроекту "Останній герой" Олексія Дівеєва-Церковного.

Як пише "Бульвар Гордона", шоумен охрестився у 37 років. Обряд пройшов у Свято-Преображенської церкви в селі Нещерів Київської області, де є купіль для хрещення дорослих. Таїнство хрещення здійснив Блаженніший митрополит Київський і всієї України Володимир. Хрещеними батьками ж стали губернатор Харківської області Михайло Добкін і актриса Лариса Удовиченко.

За словами шоумена, рішення хреститися він прийняв ще в кінці 2012 року після участі в телепроекті "Останній герой". "На фіналі" Останнього героя", коли мали оголосити, хто переможець, він стояв і про себе читав "Отче наш ".

Хрестини пройшли у вузькому колі рідних і друзів.

"Багато друзів не змогли приїхати: у дітей якраз випускні. Була екс-солістка "ВІА Гри" Санта Дімопулос, яка брала участь у мене в конкурсі "Міс Україна-Всесвіт", Марина Кулешова, з якою я здружився на проекті "Останній герой", прекрасна одеська співачка Наталія Радковська", - сказав Олексій Дівеєв-Церковний.

Він також зізнався, що хрещений батько подарував йому особливий і дуже цікавий хрестик.

Відповідаючи на запитання, що Дівеєв-Церковний відчув після обряду хрещення, він сказав наступне: "Першу ніч спав, як немовля! З'явилося відчуття захищеності, спокою".

Автор: Администратор сайта