Колектив «Слобідського краю» засвітився на телебаченні (ФОТО)

26.09.2012 06:36 Культура
фото Віктора Кочетова фото Віктора Кочетова
Учора гостями передачі “Харків Online. Вечір” на каналі ОТБ став творчий колектив газети “Слобідський край”.

О п’ятій годині до студії ОТБ завітали головний редактор Лариса Гнатченко, заступник головного редактора Олена Боженко, редактор, завідувач репортерським відділом Юлія Грробець та спеціальний кореспондент Юрій Борщ.

У прямому ефірі працівники найстарішого на Харківщині видання розповіли про свою роботу, досягнення та перспективи видання. “Слобідський край” - єдина у регіоні україномовна газета, в якій відображаються не лише новини сьогодення, але й долі унікальних людей, жителів області.

Газета пише не лише про політиків, а й про фермерів, діячів культури, спортсменів. Знаходять своє місце тут і матеріали про звичайних людей: бібліотекарів, вчителів, агромонів.

- Ми активно працюємо над пошуком тем, які б були найбільш цікаві нашій читацькій аудиторії. Для цього ми, зокрема, публікуємо у суботньому номері анкету читача. Ми шукаємо не лише окреслене коло тем, але й хочемо отримати конкретні інформаційні приводи, - сказала у прямому ефірі Олена Боженко.

Про плани газети на майбутнє поділилася і головний редактор Лариса Гнатченко.

- Газета вже є у вільному продажі, проте у цьому напрямку ми робимо лише перші кроки. Плани у нас амбіційні. Хотілося, щоб хоча б на половину вони увінчалися успіхом, - додала Лариса Гнатченко.

На передачу запросили також і героїв публікацій газети “Слобідський край”.

Так, гостями на ОТБ стали олімпійський чемпіон, важкоатлет Олексій Торохтій та творчий колектив “Голосисті”.



У ефері з’явилися і вірні читачі газети, переможці фотоконкурсу “СК в об’єктиві” та літературного конкурсу.

Ірина Гудзь

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта