Новорічний ярмарок у Харкові. Асортимент і ціни (ДОДАНА ФОТОГАЛЕРЕЯ)

10.12.2012 09:06 Культура
Фото Віктора Кочетова Фото Віктора Кочетова

Сьогодні на площі Свободи у Харкові відкрився новорічний ярмарок.

Окрім торговельних наметів, райони області презентують свої новорічні експозиції.

Так, у зміївській дерев'яній хатинці на курячих ніжках сидітиме Баба Яга. А Балаклійський район привіз сани Діда Мороза. Ізюминка експозиції Красноградщини — намальована Снігова Королева. Кожен район оздобив свої намети новорічними прикрасами та ялинками.
На ярмарку можна придбати м'ясо яловичини, яке продають по 40-45 грн за кг, свинину — по 42 грн за кг, сметану — по 22 грн за кг, сир — 23 грн за кг, вершкове масло — по 55 грн за кг.

Вовчанське лісове господарство уже реалізовує новорічні ялинки. 36 грн коштує сосна висотою до одного метра, 51 грн просять за дерево висотою від одного до 1,5 метра, 63 грн — ціна ялинки від 1,5 до двох метрів. Окрім новорічних ялинок, продаютm саджанці інших хвойних, серед яких туя, ялівець, блакитна ялинка та інші.

- Якщо ви посадите у квартирі хоча б один ялівець, ви не будете хворіти всю зиму — переконує інженер охорони лісу Вовчанського ллісгоспу Катерина Медведєва. - У нас на роботі, коли починається грипозна пора ми ставимо в кабінеті гілку ялівця і люди не потім хворіють.

Ялівець продають за 35-45 грн в залежності від висоти рослини.

Ярмарок пропрацює до 14 січня 2013 року.

Інна Пирлик

Джерело: SLK
Автор: Менеджер сайта