Учасник "Битви хорів" з Харкова готує дуети з британськими музикантами та Сергієм Бабкіним

05.02.2014 06:59 Культура
http://vk.com/ http://vk.com/
На проект "Битва хорів" до команди донецького хору потрапили харків’яни – Павло Алдошин і Олексій Копилов.

Представляти на проекті рідний регіон вони не мали шансів, адже від Харкова набирали суто дитячу збірну.

ще за час зйомок проекту в колективі народилося чимало жартів. І те, що показували по телебаченню, – лише маленька частка реальної картини. Для Павла ж усе позакадрове було вже добре знайомим. Досвід участі в талант-шоу він здобув ще три роки тому в телепроекті «Україна сльозам не вірить».

У 2010 році українських телеглядачів харків’янин підкорив багатогранністю своїх талантів. Незважаючи на те, що Україна так і не повірила в Павлові сльози, у глибину його особистості й справжні нотки доброти закохалися мільйони телеглядачів. Але для юнака участь у проекті була добрим досвідом, не більше.

– Процесуально різниця між цими двома проектами величезна, – зізнається Павло. – «Україна сльозам не вірить» – це проект, який вражає своєю яскравістю та декораціями. А масштаб «Битви хорів» криється в іншому, у більш професійному підході й наполегливій праці.

Працьовитості та старанності в цього харків’янина не відняти. З раннього дитинства Павло мріяв про кар’єру актора, тому з вибором майбутньої спеціальності не було сумнівів. Не було вагань і з вибором міста, у якому можна буде втілити свої мрії. І Павло переїжджає з рідного Генічеська, що в Херсонській області, до Харкова.

Свій творчий шлях Павло Алдошин почав у 2008 році з експериментального театру «Котелок». У тому ж році він стає лауреатом премії «Краща чоловіча роль» міжнародного театрального фестивалю «Курбалесія». А вже у 2009 році починає роботу в харківському недержавному театрі «Театр 19», де працює й донині. Граючи одразу в декількох спектаклях, Павло отримує задоволення від кожної зі своїх ролей, адже над ними дуже старанно працює.

Справжнім драматизмом сповнені й пісні актора. За всією серйозністю текстів і музики друзі та оточення не завжди впізнають веселого та досить відкритого Павла Алдошина.
– Іноді мені дуже хотілося, аби моя весела натура та навіженість виливались у моїх піснях, – розповідає Павло. – На жаль, у мене так не виходить. Не знаю, чому. У мене є веселі вірші, ліричні. Але не кожний вірш може стати піснею.

Зі своїм колегою Олексієм Копиловим Павло Алдошин познайомився на концерті декілька років тому. Сьогодні їх дует популярний як у Харкові, так і в інших містах України та Росії. Улітку цього року музикантів досить тепло прийняло німецьке місто Нюрнберг.

– Чесно кажучи, співпрацю з Копиловим мені не хотілося б перетворювати в роботу або, як сьогодні модно казати, проект, – зізнається Алдошин. – Адже кожний проект завжди має свій логічний кінець. А я хочу, щоб наш дует існував як дружній союз.
Паралельно зі спільним проектом музиканти займаються сольною творчістю та записують дуети. Так, Павло Алдошин уже співав у дуеті з Марією Собко, Ерікою, у довготривалій перспективі в музиканта – заспівати разом із британськими музикантами Беном Ховардом і Джеймсом Блантом, а у близькому майбутньому – із харківським актором і музикантом Сергієм Бабкіним.

Катерина Терещенко, матеріал з газети "Слобідський край" №11 від 25.01.2014

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта