Що відбувається з гуртками у Харківському палаці дитячої творчості(ФОТО). Інформація адміністрації

19.02.2013 15:24 Культура
фото Тамари Кіч фото Тамари Кіч
В Харківському обласному палаці дитячої та юнацької творчості гуртки не закриваються.

Деякі з них  “переселили” на час ремонту приміщення по вул.Сумській 54, а для гуртка туризму шукають нового педагога.

Про це в ході прес-туру палацом повідомила директор комунального закладу Світлана Федосєєва. Вона спростувала інформацію в пресі про те, що в палаці закриваються гуртки гончарства і туризму.

- Дійсно, гурток гончарства з 15 жовтня 2012 року в повному складі займається в іншому за адресою вул.Сумська 37-а в окремому приміщенні для цього гуртка. Вони знаходилися на вул.Сумській 54 у кабінеті, в якому система опалення не відповідала санітарним нормам. Нам рекомендували провести ремонтні роботи в цьому корпусі, під які були виділені додаткові кошти. По плану ремонтні роботи закінчуються 15 березня і після їх завершення робота відновиться саме у цих приміщеннях, - наголосила Світлана Володимирівна.

Вона додала, що на Сумській 54 вже замінили вікна на енергозберігаючі, а до березня планують відремонтувати систему опалення.

Директор повідомила, що гурток туризму тимчасово з 2 січня 2013 року припинив свою роботу тому, що викладач гуртка переїхав на інше місце проживання. Зараз ведеться пошук педагога на цей гурток.

- Серед року на цю вакансію знайти викладача непросто, але попередня домовленість з одним педагогом у нас є, тому якщо він підтверждить своє бажання працювати, то  з 1 вересня робота гуртка поновиться, - говорить директор палацу.

Також Світлана  Федосєєва повідомила, що навесні у відкриються 6-7 нових груп у гуртках раннього розвитку, пісочної анімації та театрі мод. А вже у вересні Палац планує відкрити напрям “дитячої анімації” в рамках гуртка “дитячої телестудії”. Нові групи займатимуться у відремонтованому приміщенні на Сумській 54.

Зараз у Палаці займається 386 груп, працюють 156 педагогів. Загальна кількість вихованців - 5820. Середня наповнюваність гуртків 10-15 чоловік. Найбільшою популярністю користуються гуртки музичного і хореографічного напрямів.

БІЛЬШЕ ФОТО ПАЛАЦУ ДИВІТЬСЯ ТУТ

Тамара Кіч

Джерело: SLK
Автор: Менеджер сайта