Сотні оберігів виготовили діти Харківщини для військових (ФОТО)

28.01.2013 08:03 Культура
фото Регіонального медіа-центру МОУ фото Регіонального медіа-центру МОУ
Військово-патріотичну акцію «Подаруй оберіг солдату», окрім юних харків’ян, вже підтримало близько тисячі осіб з інших населених пунктів.

- Після оприлюднення перших перемог з патріотичного проекту, окрім харків’ян, його підтримало близько тисячі мешканців з інших куточків області. Зокрема, обереги, малюнки, аплікації та інші витвори дитячої фантазії поступають з Дергачівського, Чугуївського і Краснокутського районів, - зазначив координатор проекту, військовий комісар Харківського обласного військкомату полковник Олексій Середа.

Для оцінки роботи учнів навчальних закладів Дергачівщини запросили районного військового комісара полковника Сергія Басаргіна та офіцерів Регіонального медіа-центру Міністерства оброни (місто Харків).


- Ми побували у Солоницівській гімназії № 3 та навчально-виховному комплексі «Перлина», де школярами зроблено приблизно по 100 оберегів. Хрестики з бісеру, дерев’яні літачки, пістолети з пластику та ще багато чого – нам представили юні патріоти, - розказав полковник Сергій Басаргін.


Водночас у школах та гімназіях Чугуївського та Краснокутського районів дитячі подарунки оцінили та узялися передати солдатам офіцери місцевих військкоматів.

Довідково: Військово-патріотичної акція «Подаруй оберіг солдату» проводиться серед учнів харківських середніх навчальних закладів під патронатом Департаменту преси та інформації Міністерства оборони України, Харківського обласного військового комісаріату та Харківської міської ради. 
Усі обереги напередодні Дня захисника Вітчизни направлять до військових частин, розташованих в Харківській області.

Автор: Администратор сайта