Усі будинки культури Харківщини відремонтують до 2015 року – М. Добкін

05.10.2012 10:44 Культура
http://myslonim.narod.ru http://myslonim.narod.ru
На проведення ремонту у сільських закладах культури Харківщини виділять 85 млн. грн. Про це під час наради у Печенігах розповів губернатор Михайло Добкін.

- 2010-2012 роки дозволили нам долучити з різних джерел (спонсорська допомога, державний, обласний, районний бюджети) більше 50 млн. грн. на ремонт та реконструкцію будинків культури. При чому гроші із державного бюджету (17 млн. грн.) були залучені вперше після довгого періоду, - сказав Михайло Добкін. – Які в нас плани на 201-2015 роки? Я дав завдання розробити пропозицію по ремонту та реконструкції палаців культури та сільських клубів та узгодити її з усіма головами районних держадміністрацій. На ці цілі буде виділено не менше 85 млн. грн.

Так, вже незабаром кожна сільська рада отримає список, у якому будуть вказана інформація, коли який будинок культури буде відремонтовано та яка сума грошей на це виділяється. Губернатор пояснив, що лише спільними зусиллями можна відремонтувати заклади культури області, а отже до цього процесу в обов’язковому порядку мають залучатися приватні агропідприємства.

- Ті, хто заробляють на нашій рідній землі, повинні вкладати гроші в ремонт об'єктів інфраструктури села, - сказав Михайло Добкін.

У планах очільників області закінчити капітальний ремонт у всіх будинках культури, бібліотеках та сільських клубах області до 2015 року.

Ірина Гудзь

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта