Зірка телесеріалу «Рабиня Ізаура» зустрілася з харків’янами. Фото, відео

21.10.2018 15:00 Культура
Фото: СК Фото: СК
Головна акторка легендарного телесеріалу Луселія Сантос уперше приїхала до України та Харкова на запрошення телеведучого «Світ навиворіт» Дмитра Комарова.

20 жовтня Дмитро Комаров з колегою, оператором Олександром Дмитрієвим, провели творчу зустріч з глядачами свого тревел-шоу. Майбутній сезон «Світу навиворіт» буде присвячено Бразилії. Родзинкою зустрічі став вихід бразилійки Луселії Сантос, відомої українцям як «рабиня Ізаура». Зірка вийшла на сцену в класичному брючному костюмі з червоною сумочкою. Мала чудовий настрій, не зважаючи на нещодавній 12-годинний переліт.

Луселія Сантос розповіла, що по дорозі з аеропорту Харкова  її вразила кількість кафе у місті, та поки побачила дуже мало, тому має надію ближче познайомитися із містом. Із перших приємних вражень бразилійки українська природа та люди.





Під час зустрічі акторка відповідала на запитання глядачів із зали. Зокрема, розповіла про свої творчі проекти, поділилася власними секретами краси, зізналася, що український борщ їй подобається більше, аніж бразилійський. А ще станцювала з Дмитром Комаровим самбу та заспівала пісню «Червона рута».

Луселія Сантос у рамках турне відвідає шість українських міст. Ексклюзивні творчі зустрічі пройдуть також у Дніпрі, Києві, Ужгороді, Чернівцях та Одесі.

Подробиці харківської зустрічі читайте невдовзі у розлогішому матеріалі «СК» на нашому сайті.    

Читайте також:    Як у Харкові 50 років тому знімали кіно