Дружина зарізала чоловіка, бо той ображав її та дитину

http://kievskaya.com.ua/ http://kievskaya.com.ua/
Харків'янка вдарила свого кривдника ножем в область серця.

Як встановили правоохоронці загиблий при житті частенько приходив до дому на підпитку та вчиняв сварки з дружиною. Ображав і їхню семирічну дитину, за що притягувався до відповідальності за вчинення насилля в сім`ї. Під час однієї з таких суперечок жінка схопила кухонного ножа. У запалі 25-річна харків’янка нанесла опоненту один удар в область серця. Після чого схаменувшись та зрозумівши що накоїла, намагалась зупинити кровотечу та подзвонила в службу «103». Чоловік помер ще до приїзду бригади швидкої.

З місця події були вилучені речові докази, які направлені до експертно-криміналістичного центру для проведення необхідних досліджень.

- За вказаним фактом слідчим відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст. 115 (вбивство) Кримінального кодексу України. Санкцією даної статті передбачено відповідальність у вигляді позбавлення волі строком від 7 до 15 років, - розповідає т.в.о. начальника Фрунзенського райвідділу підполковник міліції Сергій Папков. – Затриманій відповідно до чинного законодавства надали адвоката. Вирішується питання про обрання до неї запобіжного заходу.

Наразі правоохоронці продовжують встановлювати свідків та з’ясовувати всі обставини даної події. Слідство за даним фактом триває.

Автор: Администратор сайта