Гроші за відновлення будинку на вул. Слинька, 2б до цього часу не надійшли з Кабміну

http://www.mediaport.ua http://www.mediaport.ua
Контури постраждалого будинку мають зробити до завтра.

Таке рішення ухвалили на засіданні КНС. Розпорядження на ці роботи видали Сергію Євелю, директору "Укрстальконструкції" (фірма-підрядник, яка виконувала роботи у будинку по вул. Слинька, 2б). Усі розрахунки щодо збитків та необхідних коштів на відновлювальні роботи мають бути готові за два дні.

Харківський міський голова Геннадій Кернес зазначив, що сьогодні телефонуватиме Прем'єр-міністру України Миколі Азарову, не дивлячись на те, що у нього сьогодні ювілей - 65 років, і проситиме коштів для відновлення будинку на проспекті Московському, 248. Харківська міськрада проситиме ХОДА і Кабмін визнати вибух газу у будинку на Московському проспекті надзвичайною подією регіонального масштабу.

Також Геннадій Кернес повідомив, що гроші, які виділив Кабмін для відновлення будинку по вулиці Слинька у Харкові, до цього часу не надійшли у Харків, тому з підрядниками, які виконували роботи, розрахувались з коштів міського бюджета. 

Нагадаємо, Прем'єр-міністр України Микола Азаров сказав, перебуваючи у Харкові, що ремонт будинку буде фінансуватися з державного та обласного бюджетів.

Нагадаємо, 4 вересня у Харкові у житловому будинку по вул. Слинька, 2б стався вибух. Люди з будинку відселені.

Інна Пирлик

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта