Харківський Розкольніков до смерті забив дідуся-іноземця топором

Співробітники карного розшуку Фрунзенського РВ затримали 23-річного громадянина іншої держави, який обґрунтовано підозрюється у вбивстві свого дідуся.

Близько 3-30 до чергової частини Фрунзенського РВ від оператора служби «102» надійшло повідомлення про смертельне поранення 57-річного чоловіка. З поверхневого огляду тіла медики встановили, що постраждалому було нанесено три удари сокирою по голові.

На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група на чолі з керівництвом райвідділу.

Як було встановлено у подальшому, загиблий – уродженець іншої держави, який вже багато років проживав в Харкові. Незадовго до трагедії до нього приїхав погостювати онук.

Працівниками міліції було проведено огляд приміщення, вилучено відбитки, опитані свідки. За обґрунтованою підозрою у скоєнні тяжкого злочину затримано 23-річного родича загиблого.

Що саме могли не поділити дві рідні людини, ще належить встановити слідству. Поки що від співробітництва з правоохоронними органами затриманий відмовляється та не пояснює свій жорстокий вчинок.

З місця події були вилучені речові докази, які направлені до експертно-криміналістичного центру для проведення необхідних досліджень.

Автор: Администратор сайта