Харків'янин викрав 9-річну дівчинку, бо та була схожою на його дочку

http://oboi-dlja-stola.ru/ http://oboi-dlja-stola.ru/
Суд визнав молодика винним у викраденні малолітньої дитини (ч. 2 ст. 146 КК України) та умисному нанесенні їй легких тілесних ушкоджень (ч. 1 ст. 125 КК України).

На початку грудня минулого року чоловік у стані сильного алкогольного сп’яніння побачив на вулиці 9-річну дівчинку без супроводу дорослих і вирішив забрати її із собою.

- Як засуджений згодом пояснював на допиті, йому здалося, що це його дочка, хоча насправді чоловік ніколи не був одружений і не має дітей, - повідомив прокурор Червонозаводського району Сергій Патлатюк.

За його словами, злочинець двічі вдарив дівчинку по обличчю, після чого повів її до свого помешкання. Там він зачинив її у кімнаті і заснув.

- У полоні дитина пробула кілька годин. Її мати одразу звернулася до правоохоронних органів, і викрадача швидко знайшли. Ним виявився неодноразово судимий за крадіжки та інші злочини чоловік, який раніше мешкав неподалік і полюбляв спиртні напої. За свій злочин він отримав майже максимальний строк, передбачений Кримінальним кодексом, - зазначив Сергій Патлатюк.

30-річного чоловіка засуджено до 4 років та 5 місяців позбавлення волі.

Наразі вирок суду не набрав законної сили, оскільки не сплив строк апеляційного оскарження.

Автор: Администратор сайта