Крадіїв металу затримали на Харківщині

http://zabor.zp.ua/ http://zabor.zp.ua/
Троє молодиків систематично викрадали вироби з металу і потім здавали його на металобрухт.

Ізюмський міськрайонний суд Харківської області у відкритому судовому засіданні розглянув кримінальне провадження за обвинуваченням трьох ізюмчан, які викриті у скоєнні крадіжок металевих виробів.

Так, протягом липня-серпня поточного року учасники кримінального тріо - хлопці 26-ти, 29-ти і 25-річного віку, проникали на неогороджену територію одного з домоволодінь міста Ізюма, звідки систематично скоювали крадіжки виробів з металу, які потім здавали до пунктів прийому металобрухту.
Внаслідок проведення оперативно-розшукових дій, які здійснили працівники сектору карного розшуку Ізюмського міськвідділу міліції, невдовзі вдалося вийти на слід зловмисників та затримати їх.

Слідчим відділенням Ізюмського МВ ГУМВС України в Харківській області вказану подію було внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань та відкрито кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч. 2 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

Під час судового засідання молодики визнали свою провину. Суд врахував усі обставини та визнав їх винними у скоєнні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 185 Кримінального кодексу України.

Так, 25-річному чоловікові судом було призначено покарання у вигляді 4-х років позбавлення волі, 26-річному – 2 роки позбавлення волі, але в силу ст. 75 Кримінального кодексу України обидва були звільнені від відбування покарання з випробувальним строком у 2 роки.

29-річному затриманому суд призначив покарання у вигляді 4-х років і 4 місяців позбавлення волі. Усі обвинувачені зобов’язані відшкодувати потерпілим матеріальні збитки.

Автор: Администратор сайта