Кривава різанина у харківському гуртожитку. Подробиці

http://www.pro-goroda.ru/ http://www.pro-goroda.ru/
Хлопець був настільки п'яним, що навіть не помітив, що стікає кров'ю.

Близько 4-ї години ранку медики швидкої повідомили міліцію про надання допомоги 26-річному юнакові. Як повідомили у прес-службі ГУ МВС України у Харківській області від 17 лютого, його доставили до лікарні з місця мешкання в тяжкому стані – у хлопця виявилося проникаюче поранення в область живота та колото-різана рана грудної клітини. Потерпілий втратив багато крові, до того ж, на момент приїзду лікарів він знаходився у стані алкогольного сп’яніння.

Правоохоронці, які прибули за адресою мешкання пораненого хлопця, з’ясували, що напередодні він весело проводив час в різних компаніях в гуртожитку. Добряче хильнувши оковитої, потерпілий проходив по коридору та зупинився біля відчинених дверей однієї з кімнат, з якої лунала гучна музика. Він зробив зауваження шумним сусідам, за що отримав образи на свою адресу. Почалася перепалка, та коли закінчилися всі словесні аргументи, один з учасників компанії схопив кухонного ножа та наніс кілька ударів прискіпливому юнакові.

- Усі учасники цієї пригоди були настільки п’яними, що навіть не зрозуміли, що накоїли, - розповідає начальник Жовтневого райвідділу полковник міліції Олександр Меша. - Захмелілі чоловіки ще деякий час посперечалися, після чого потерпілий, як ні в чому не бувало, попрямував додому. Він сам дійшов до своєї кімнати та ліг спати, навіть не розуміючи, що поранений та стікає кров’ю. Брат побачив кров на ліжку та викликав швидку допомогу, що і врятувало життя потерпілому.

Оговтавшись після скоєного, 40-річний раніше судимий харків’янин, який порізав хлопця, почав ретельно приховувати сліди злочину. Але вже через кілька годин він був затриманий правоохоронцями.

Дана подія внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань, слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 15, ч. 1 ст. 115 (замах на навмисне вбивство) Кримінального кодексу України. За вчинення тяжкого злочину чоловікові загрожує до 15 років позбавлення волі.

Автор: Администратор сайта