На Холодній Горі завівся маніяк, який нападає на молодих дівчат

http://lenta-ua.net/ http://lenta-ua.net/
У Харкові чоловік серед білого дня намагався задушити двох дівчат.

У понеділок вранці в районі Холодної гори невідомий намагався задушити двох дівчат. За словами постраждалих , чоловік напав на них ззаду на виході з Григорівського бору . Але , на щастя , перехожі злякали зловмисника, пише "Сегодня".

- Як і зазвичай , близько 9:00 я йшла на роботу через Григорівський бор у напрямку до зупинки 11 - ї маршрутки . І вже на виході з бору на мене напав ззаду невідомий : схопив мене двома руками за шию , почав душити і буквально повис на мені , так як він нижче мене зростом (приблизно 165 см - Авт.) , - згадує Юлія.

Дівчина дуже злякалася , проте швидко взяла себе в руки.

- Я намагалася його вдарити , але не вийшло. Тоді я почала натискати йому на очі і схопила за ніс. У цей момент він послабив хватку , відштовхнув мене . І , коли я впала , мені вдалося роздивитися його , - розповідає Юля.

На вигляд її кривднику - близько 30 років , одягнений він був у куртку оливкового кольору і чорні джинси. За словами Юлі , невідомий мав дуже охайний вигляд , проте дивився на неї , ніби божевільний.

Побачивши людей на зупинці , чоловік розвернувся і повільно пішов углиб бору . Тим часом , Юля втекла і викликала міліцію. Вже в райвідділі з'ясувалося , що того ранку невідомий напав не тільки на неї : правоохоронці вже допитували дівчину , на яку цей же чоловік напав всього на годину раніше.

- Якщо у мене він не намагався відібрати сумку , то у цієї дівчини він відібрав сумку , почав бити в обличчя , по ногах і тягнути в кущі. Але до цього місця якраз підходили перехожі , і злочинець кинув сумку і, як і в моєму випадку, і спокійно пішов, - розповідає Юлія.

До слова , заяву в міліцію поки написала тільки Юля.

- Заяву внесено в журнал єдиного обліку кримінальних правопорушень та інших пригод , і зараз дільничні шукають зловмисника , якого детально описала потерпіла, - розповіла заступник начальника ЦГЗ облУВС Оксана Калмикова.

Тим часом місцеві жителі б'ють на сполох: мовляв , в бору вони часто гуляють з маленькими дітьми , а тепер бояться навіть на вулицю виходити.

Джерело: Сегодня
Автор: Администратор сайта