На Полтавському шляху знайшли тіло забитої до смерті жінки

http://novanews.com.ua/ http://novanews.com.ua/
Міліція підозрює у вбивстві 39-річного харківянина без постійного місця проживання.

Як повідомили у ГУ МВС України у Харківській області, тіло жінки знайшли мешканці багатоповерхівки по вулиці Полтавський шлях. Вони й викликали міліцію. Правоохоронці встановили, що причиною смерті потерпілої, ймовірно, стали тілесні ушкодження, не сумісні з життям.

Міліція розшукала підозрюваного у вбивстві. На вокзалі оперативники затримали 39-річного чоловіка, де він із знайомими проводив час за пляшкою. У вчиненні злочину харків'янин зізнався відразу.

Як з’ясувалося, того вечора він разом із 45-річною жінкою вживав спиртні напої. Захмелівши, подруга несподівано стала його ображати, за що чоловік почав її бити. Зловмисник підняв з підлоги дерев’яну палицю та наніс жінці декілька ударів по голові. Після розправи він спокійно залишив нещасну помирати та зник з місця скоєння злочину.

Дану подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України, що карається позбавленням волі на строк від 7до 10 років.

Під час слідчих дій також було з’ясовано, що чоловік за місцем свого тимчасового перебування зберігає близько 200 грамів пороху, який за висновком експерта є вибуховою речовиною. Підозрюваний пояснив, що порох знайшов на смітнику і хотів його в подальшому продати.
За цим фактом слідчі також відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України, карається позбавленням волі на строк від 3 до 7 років. Наразі чоловік знаходиться під вартою.

Автор: Администратор сайта