Наркопритон накрили на Харківщині

http://www.yuga.ru/ http://www.yuga.ru/
У Балаклійському районі міліція накрила притон.

До міліції надійшов сигнал від 37-річної місцевої мешканки. Жінка повідомила, що її сусід постійно гучно слухає музику, виражається нецензурними словами та заважає відпочивати.

За вказаною адресою виїхала слідчо-оперативна група. Двері відчинив 41-річний господар, поведінка якого викликала сумніви в адекватності його дій. Під час огляду кватири, правоохоронців привернув увагу занадто збуджений вигляд його товариша та полімерний пакет. В ньому міліціонери виявили два пакети з насіння маку в сухому і вологому вигляді, пляшку з рідиною жовтого кольору, дві пусті пляшки з характерним запахом розчинника та чотири медичні шприци. Чоловік пояснив, що речовини використовував для виготовлення екстракту опію, який він тільки виготовив і пригостив гостя, шляхом внутрішньовенних ін’єкцій.

За вказаним фактом було відкрито кримінальне провадження. Слідчим відділенням Балаклійського РВ кваліфіковано дії зловмисника за двома статтями Кримінального кодексу України: за частиною 1 статті 309(незаконне виробництво, виготовлення, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, без мети збуту) та частиною 1 статті 317 (організація або утримання місць для незаконного вживання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів). За вчинені кримінальні правопорушення чоловіку загрожує до п’яти років позбавлення волі.

Автор: Администратор сайта