Школярка втекла з дому через вітчима-алкоголіка на Харківщині

http://pixabay.com/ http://pixabay.com/
У Нововодолазькому районі 12-річна дівчинка втекла з дому, бо посварилася з вітчимом, який зловживав алкоголем.

Подія сталася у селі Старовірівка Нововодолазького району. Миттєво відреагувавши на повідомлення, працівники Нововодолазького РВ вже через короткий час встановили місцеперебування 12-річної утікачки.

До чергової частини надійшло повідомлення від 39-річного мешканця села Старовірівка Нововодолазького району. Чоловік повідомив, що два дні тому його 12-річна донька пішла з дому та не повернулась.

За заявою слідчим відділенням Нововодолазького РВ було відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

В ході проведення оперативно-розшукових заходів працівники міліції встановили, що дівчинка весь цей час перебувала вдома у своєї 10-річної подружки. Правоохоронцям дитина пояснила, що в неї виник конфлікт з батьками і тому вона вирішила піти з дому до своєї подруги. Раніше дівчинка вже неодноразово залишала домівку через конфлікти з вітчимом, який зловживав алкогольними напоями.

На даний час кримінальне провадження по вказаному факту закрито. Відносно батьків неповнолітньої дівчинки складено адміністративний протокол передбачений ч.1 ст. 184 (невиконання батьками або особами, які їх замінюють, обов’язків щодо виховання дітей) КУпАП, а також вирішується питання про позбавлення їх батьківських прав відносно їхньої доньки.

Автор: Администратор сайта