Як харківський ліфт зловив злочинців

http://www.freetavrida.org/ http://www.freetavrida.org/
Нещодавно завдяки встановленій у ліфті камері відеоспостереження в Дзержинському районі міста Харкова були затримані злодії.

Як розповів директор комунального спеціалізованого підприємства “Харківміськліфт” Анатолій Кандауров, злочинці займалися тим, що зрізали кабеля і підозрюються в нанесенні збитків на суму 500 тис. грн. 

- Створений на підприємстві центральний диспетчерський центр дозволив розв'язати нам чимало актуальних питань, - зазначив Анатолій Кандауров. - Окрім того, що вони стали на заваді різним розкрадачам комунального майна, він виконує і найголовніший принцип нашої роботи: безпека людей понад усе. Зокрема, спеціальне програмне забезпечення дозволяє диспетчерам центру в разі застрягання людей у ліфті направити до них по короткому маршруту найближчу автомашину аварійної служби. Зараз на визволення пасажирів з ліфтів потрібно до 30 хвилин, в залежності від обставин, але цей час поступово скорочується. До того ж, завдяки такому відеозв'язку диспетчери мають хорошу нагоду підтримати морально людей, поки до них не приїде допомога.

Ігор Тесло

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта