Зарубав сокирою син батька у Харкові

http://tsn.ua/ http://tsn.ua/
Трагедія сталася 11 вересня вдень. Пенсіонера до лікарні доставили у тяжкому непритомному стані з діагнозом: рублені тім'яні рани, відкрита черепно-мозкова травма, травматичний гемологічний шок.

61-річний чоловік мешкав в одній з багатоповерхівок Московського району міста Харкова разом з 37-річним сином, який страждає на психічне захворювання, постійно лікувався та знаходиться на обліку Харківській обласній клінічній психіатричній лікарні.

Коли батько спав, син наніс йому сокирою декілька ударів по голові. З місця події вилучені речові докази. Наразі слідчі встановлюють всі обставини події, опитують сусідів, свідків.

Підозрюваний бригадою швидкої медичної допомоги був доставлений до Харківської обласної клінічної психіатричної лікарні.

О 18-30 того ж дня у відділенні реанімації Харківської міської клінічної лікарні швидкої та невідкладної допомоги, не приходячи до тями чоловік помер.

Дана інформація була одразу внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1.статті 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство).

Триває досудове слідство.

Автор: Администратор сайта