Затоплені будинки і пошкоджені електромережі. Результати злив на Харківщині

http://ok-inform.ru/ http://ok-inform.ru/
У п'яти районах області через погодні умови пошкодило електромережі, ще у трьох — затопило будинки.

Про це “СК” повідомив помічник начальника облуправління Держслужби з НС Ігор Лупандін. За його словами, з 31 травня і до сьогодні в службу надходять сигнали про наслідки негоди. Так, за ці дні рятувальники їздили на виклики про підтоплення будинків у Богодухів, селище міського типу Червоний Донець Балаклійського району і Лозову.

- Наші співробітники спільно з комунальними службами районів відкачували воду як з самих будинків, так і з присадибних ділянок, - розповів Ігор Лупандін. - У Богодухові у тому числі довелося евакуювати трьох чоловік — двох жінок і чоловіка, який є інвалідом і самостійно не може пересуватися.

За інформацією Ігоря Лупандіна, сьогодні бригада Держслужби з НС ще раз виїздила до Богодухівського району. Цього разу сильний вітер і зливи повалили дерева в одному з населених пунктів.

За інформацією ХОДА, 31 травня через несприятливі погодні умови в Харківському, Куп’янському, Лозівському, Чугуївському і Вовчанському районах також мали місце поодинокі випадки пошкодження електромереж. Працівники обленерго і місцевих РЕС цілодобово проводять ремонтні роботи.

Ірина Гудзь

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта