У Шевченківському районі будують медичний заклад

13.06.2019 09:00 Шевченкове
Фото:kharkivoda.gov.ua Фото:kharkivoda.gov.ua
Сучасна амбулаторія загальної практики – сімейної медицини має з'явитися у селі Аркадівка.

Будівельні роботи там було розпочато в кінці грудня 2018-го.

За повідомленням прес-служби Харківської обласної державної адміністрації, наразі завершено мурування стін з газобетонних блоків з укладанням перемичок. Завезені плити перекриття. Виконано роботи з улаштування монолітного залізобетонного поясу по стінових блоках.

За запевненням будівельників підрядної організації ТОВ «Променергобуд», вони мають намір завершити будівництво до кінця поточного року.

За інформацією голови Шевченківської РДА Валерія Приходька, амбулаторія в селі Аркадівка обслуговуватиме жителів населених пунктів п’яти сільських рад: Аркадівської, Новомиколаївської, Нижньобурлуцької, Великохутірської та Петрівської – а це близько 3000 осіб населення.

У районі нині ремонтуються й інші важливі об’єкти соціальної сфери, зокрема Аркадівське відділення денного перебування територіального центру соціального обслуговування,  де в рамках проведення конкурсу міні-проекту «Турбота про людей – обов’язок кожного з нас» уже завершено ремонт приміщення, та поліклінічний корпус Шевченківської ЦРЛ, де ще триває капітальний ремонт.

Читайте також: У Краснограді відкрили заклад додаткової освіти

Де у Харківській області оновлять вуличне і зовнішнє освітлення. ПЕРЕЛІК

 

Автор: Тетяна Василець