Харківський університет побив власні рекорди

19.07.2012 16:33 Суспільство
На сьогоднішній день до Національного університету ім. В.Н.Каразіна вже подано 17044 заяви, причому на деяких факультетах кількість заяв перевищує 2000, що є рекордом, адже у попередні роки цей показник не перевищувався.

Про це повідомив ректор університету Віль Бакіров. Сьогодні тут відбулось засідання Приймальної комісії. У роботі засідання взяв участь голова Харківської обласної ради Сергій Чернов, повідомляє сайт облради.

Найбільш популярними факультетами, за словами В. Бакірова, є економічний, іноземних мов та соціологічний. Так, на економічний факультет надійшло 2 577 заяв, на факультет іноземних мов – 2029, на соціологічний – 1 637 заяв.

За словами В.Бакірова, кожна четверта заявка була подана через електронну форму подачі документів.

«Те, що університет прийняв найбільшу кількість заявок на навчання серед вузів Харківщини – це об’єктивно, - вважає голова обласної ради Сергій Чернов. - Вже багато років рейтинг університету один з найвищих в Україні».

За словами В. Бакірова, на сьогодні в усіх приймальних відділеннях на факультетах обстановка ділова та спокійна. Черги подекуди є, але невеличкі. 

Автор: Администратор сайта