Скільки коштує година підготовки до ЗНО з викладачем Харківського університету

22.11.2013 07:43 Суспільство
http://kak7.com/ http://kak7.com/
Послуги репетитора стартують від 70 грн за год.

В Україні подорожчали послуги репетиторів, які допомагають абітурієнтам підготуватися до ЗНО. При цьому головною причиною цього репетитори називають показники успішної здачі учнів у попередні роки. У цілому, порівняно з весною 2013-го година заняття подорожчала в середньому на 10-50 гривень. Якщо раніше в регіонах репетитори брали за урок від 50 грн, то тепер вартість заняття з будь-якого предмету стартує від 70 грн/год, пише ТСН.

Найвищі ціни на заняття з української та англійської мов. При цьому носії мови беруть за підготовку до ЗНО з англійської набагато менше, ніж українські викладачі. Вартість індивідуальних занять з інших предметів особливо не відрізняється. Основним чинником є кваліфікація (освіта, наукове звання) викладача, а також регіон, де проходить підготовка.

За словами співробітника лабораторії методики викладання фізики Харківського національного університету ім. Каразіна Артема Полежака, година індивідуальних занять на сході України стартує від 70 грн.

- Профільними предметами рекомендують займатися не менше двох разів на тиждень по 1,5 години. Я беру 70 грн за урок фізики (60 хв), за зазначеною схемою - 210 грн в тиждень", - розповів він.

Джерело: ТСН
Автор: Администратор сайта